Her er NES-utgaven av «The Witness»

5. juni 2016 15:17

(PressFire.no): Spilte du «The Witness»? Ifølge vår anmelder er spillet «en abstrakt hyllest til menneskelig intelligens og pågangsmot» - og ga det en femmer.

De fleste er enige – det er et skikkelig godt spill, men før du hopper inn kan du prøve denne demo-varianten av spillet, der en fan av originalen har gjort om hele startområdet til et gammelt Nintendo-spill.

Demaken, som den så fint blir kalt, er utviklet av Dustin «Dustmop» Long, som også har en rekke andre NES-spill under beltet.

Han har gjenskapt de fleste av gåtene du finner i starten av spillet, og selvfølgelig har han kalt det hele for «The Wit.NES». Det er akkurat passe med humor på en søndag, føler vi.

Jonathan Blow, mannen bak «The Witness», ser ikke ut til å ha tatt seg særlig nær av at noen har hatt det gøy med spillet hans, og har retweetet det glade budskap.

Dette er ikke bare et flash-spill som prøver å etterape et NES-spill, dog. Du må faktisk laste ned rom-fila og kjøre det hele i en emulator – eller på en faktisk NES-maskin om du har det riktige utstyret til det.

Du kan laste det ned ved å følge denne linken, og du finner også instruksjoner på hvordan du får startet spillet på de forskjellige plattformene.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3