Her er «Motorstorm 3»!

Sony gjør seg klar til offisielt å annonsere et tredje Motorstorm. I mellomtiden: Her er noen bilder fra spillet.

5. juni 2010 20:41

Ryktene om et nytt Motorstorm har gått i noen måneder allerede, godt hjulpet av at Sony sikret seg domenenavnet tilbake i februar.

Franske PS3Gen har fått tak i bilder som langt på vei bekrefter oppfølgerens eksistens.

Sony har selv ikke vært ute og kommentert spillet enda, men dette føyer seg i likhet med «InFAMOUS 2»-avdukningen i Game Informer inn i rekken av potensielle E3-avsløringer som nå begynner å lekke ut.

Les også: Store forandringer varslet til «InFAMOUS»-oppfølgeren.

URBAN RACING PÅ PS3

«Motorstorm 3» vil tilsynelatende finne sted i San Francisco, noe som markerer et klart skille fra de tidligere spillene i PlayStation-serien.

De to Motorstorm-spillene til PS3 har foregått i ødemark, omgitt av vulkan-aske eller lagt til tett jungel og ørken.

Fjorårets «Motorstorm: Arctic Edge» til PSP introduserte i tillegg snødekte landskap til denne serien.

Les også: Vår anmeldelse av «Motorstorm: Arctic Edge»

.

Bildene som AGB har fått kloa i viser oss blant annet hvor begivenhetene i «Motorstorm 3» vil finne sted: Nemlig San Francisco.

Dermed kan vi forberede oss på å bytte ut åpne landskap med tett bytrafikk. Bildene viser også ødeleggelse på omgivelsene rundt løypene. San Francisco ser ikke ut til å trives med at Motorstorm-sirkuset kommer på besøk.

Dermed er det nærliggende å spekulere i at vi får ødeleggelse av omgivelser på samme måte som i det aktuelle «Split/Second: Velocity».

Sony kommer garantert til å fortelle mer om dette spillet når E3 starter i midten av juni.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3