Her er «Mini Super Nintendo»

Kommer med «Star Fox»-spillet som aldri ble gitt ut.

26. juni 2017 19:34

(PressFire.no): Vi visste den kom og nå kunngjør også Nintendo minihyllesten til Super Nintendo og oppfølgeren til en av de mest ettertraktede julepresangene i fjor – Mini NES.

Nintendo kan fortelle at den kommer 29. september og vil komme med 21 spill installert – inkludert «The Legend of Zelda: A link to the Past», «Super Mario Kart», «Super Mario World», «Super Metroid» og «F-Zero».

Flere samlerobjekter melder seg også, inkludert «Secret of Mana», Final fantasy III» og «Super Mario RPG: Legend of the Seven Stars».

Nintendo har også en ekstra godbit på lur - et spill som aldri ble gitt ut. De bruker nemlig anledning til å inkludere «Star Fox 2».

«Star Fox 2» er en røver innenfor spillindustrien. Oppfølgeren til det klassiske «Star Wing» (som «Star Fox» het her til lands) ble nemlig kansellert etter at det var ferdig.

I likhet med fjorårets modell vil også den nye maskinen komme med én håndkontroller (forhåpentligvis med lengre kabel enn sist), med mulighet for å kunne kjøpe til en til.

Prisen blir 79,99 dollar, noe vi tipper betyr rundt tusenlappen her hjemme.

Her er en komplett liste over spillene som er inkludert i maskinen:
«Contra III: The Alien Wars»
«Donkey Kong Country»
«EarthBound»
«Final Fantasy III»
«F-Zero»
«Kirby Super Star»
«Kirby’s Dream Course»
«The Legend of Zelda: A Link to the Past»
«Mega Man X»
«Secret of Mana»
«Star Fox»
«Star Fox 2»
«Street Fighter II Turbo: Hyper Fighting»
«Super Castlevania IV»
«Super Ghouls ’n Ghosts»
«Super Mario Kart»
«Super Mario RPG: Legend of the Seven Stars»
«Super Mario World»
«Super Metroid»
«Super Punch-Out!!»
«Yoshi’s Island»

Nintendo sier i en uttalelse at de planlegger å produsere «langt flere» Mini SNES-maskiner enn de gjorde av den forrige mikrokonsollen sin.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3