Her er «Left 4 Dead»-folkas nye spill

Fire kompiser mot én - er det rettferdig, da?

7. januar 2014 20:07

(PressFire.no): Om du er middels bevandret innen spill og hørte beskrivelsen «fire soldater som jakter på romvesen», er det ikke sikkert at du blir vill i blikket.

Men hvis du får med deg at det er folka bak den svært populære zombie-galskapen i «Left 4 Dead» som står bak spillet, kan det hende at oppmerksomheten kvikner til litt.

Etter lengre tid i gryta og noe trøblete vei, er det nå februarutgaven av det amerikanske spillmagasinet Game Informer som får avsløre spillet med tittelen «Evolve».

Fire mot én

I den korte introduksjonen, hvor magasinet frister med neste utgave, avsløres det at utvikleren Turle Rock tar i bruk spesialkompetansen sin innen flerspiller i det nye spillet.

Videre forklares det at det er fire spillere med forskjellige spesialfelt som skal samarbeide mot et spillerkontrollert monster, som visstnok skal bli kraftigere etter flere kamper. Ifølge Game Informer vil ikke monsteret være lett å slå, selv om det er fire mot ett monster.

Spillgiganten Valve kjøpte i utgangspunktet spillstudioet Turtle Rock i 2008, men enden på visa ble at Valve beholdt «Left 4 Dead» og at studioet ble gjenoppstartet samme året.

I ettertid har det vært kjent at de har jobbet med et spill kalt «Evolve», men detaljene rundt spillet har ikke vært kjent for allmennheten.

Betalte 70 millioner for «Evolve»

Det var også den opprinnelige planen at THQ skulle gi ut spillet, men så gikk utgiveren konkurs i fjor. Dermed gikk hele merkevaren på auksjon, hvor Take-Two endte opp med å betale rundt 70 millioner kroner for den.

Tidligere har det også blitt flagget at spillet også var tiltenkt Xbox 360 og PS3, men nå vise det seg at det er kun pc, PS4 og Xbox One som er aktuelt.

Studioet har også avslørt at de bruker «Crysis»-motoren CryEngine når de lager spillet. Utifra det ene som kan ligne på et skjermbilde, ser det ut til at vi kan forvente ugress og jungel.

«Evolve» slippes til pc, PS4 og Xbox One.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3