Her er lanseringsdato og prisen til Switch

Under to måneder til du kan kjøpe den.

13. januar 2017 07:01
Joy-Con-kontrollerne
kommer i flere farger.

(PressFire.no): I morgentimene i dag avslørte Nintendo ytterligere informasjon om sin kommende hjemme/håndholdt-hybrid Switch.

Under presentasjonen la diverse Nintendo-sjefer frem planene for lanseringsvinduet til konsollen. Der fikk vi endelig lanseringsdato og pris.

Maskinen vil komme 3. mars over hele verden.

Prisen vil være 300 dollar i statene, noe som vil gi en pris mellom 2700 og 3000 kroner her til lands. Vi venter fortsatt på spesifikk pris for Norge fra Bergsala, men forvent noe sånt.

OPPDATERING: Den norske importøren Bergsala har bekreftet lansering også her 3. mars.

Konsollen kommer med to Joy-Con-kontrollere (høyre og venstre halvdel), to armbånd som festes til hver Joy-Con-halvdel (og som gjør de litt tjukkere), kontrollerfestet som gjør disse til en «vanlig» spake når du spiller på tven, selve konsollen og docken som kobles til tven.

HDMI- og strømkabler følger også med. Pro-kontrolleren selges separat.

Det vil være to forskjellige varianter som kommer i butikken, en som har svarte Joy-Cons, og en som har én rød og én blå Joy-Con.

Maskinen har 32 gigabyte med internlagring (der noe er reservert til operativsystemet), og kan oppgraderes via microSD-kort. Skjermen på konsollen er en berøringsskjerm, og kjører i 720p-oppløsning.

I motsetning til andre Nintendo-konsoller vil maskinen ikke ha gratis onlinespilling, men heller en betaltjeneste. Switch vil være helt regionfri.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3