Her er hva du kan forvente i sommerens DLC-pakke til «Zelda»

Og gratisoppdatering legger til flerspråklig støtte i dag.

2. mai 2017 10:06
Bilde fra den nye «horde»-modusen.

(PressFire.no): Nintendo har avslørt hva du får med i den første (eller andre, om du teller med de små kistene du fikk ved lanseringen av spillet) DLC-biten til «Zelda: Breath of the Wild».

Det er ikke så fryktelig mye nytt i denne pakken, som kommer til sommeren, og den kuleste delen er kanskje den nye funksjonen til kartet inne i spillet.

For nå vil den vise hvor du har vært de siste to hundre timene, og presenterer dette med en liten figur som vandrer rundt på kartet i superfart. Du kan se en kjapp video av funksjonen nederst i saken.

Oh my.
Oh my.

Mer krutt i fiendene

Nintendo har også lagt til en enda vanskeligere vanskelighetsgrad, hvor alle fiender nå vil regenerere helse. I tillegg vil også samtlige fiender være én level høyere enn før (altså vil alle røde fiender være blå, osv.), og ha en enda høyere maks-level.

Fordi sølv-variantene av Lynel-ene var ikke vanskelig nok, liksom.

En slags horde-modus kommer også, der du må klaske unna bølger med fiender i et stadig økende vanskelighetsgrad. Det skal være rundt 45 rom å komme seg gjennom, med en belønning på slutten.

Til slutt er det også en rekke nye kostymer å finne, inkludert Majora’s Mask, hjelmen til Midna, Phantom-rusting og spandexen til Tingle. Og en Korok-maske, som rister når du er i nærheten av en Korok.

Disse endringene kommer som nevnt til sommeren, mens hoved-bolken av DLC-en til spillet kommer mot slutten av året, hvor det da blant annet skal komme en helt ny historiebit. DLC-pakkene kommer som én pakke, som koster rundt 200 kroner.

Flere stemmemuligheter er ute nå

Men det er ikke alt du trenger å vente til i sommer med å få fingrene i:

For alle skulderklask og godord «Zelda: Breath of the Wild» fikk, var det også mange som påpekte et heller mediokert stemmeskuespill i spillet – i hvert fall på den engelske dubben.

Men å bytte mellom språkene og ha teksten på engelsk kunne du ikke, av en eller annen grunn. Istedet kunne du bare velge språk, og dett var dett.

I natt kom det imidlertid en oppdatering til spillet som lar deg gjøre nettopp det. Nå skal du kunne velge akkurat hvilket språk du vil, blandet med hvilken tekst du vil.

De som har Switch-versjonen av spillet har bare en liten oppdatering, siden lydfilene uansett følger med spillet, mens de som spiller på Wii U må laste ned en lydpakke via eShop-en.

Så nå kan du se «Zelda» leke med frosker på japansk, engelsk, russisk, spansk, fransk, tysk eller italiensk.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3