Her er «Hitman 2»

Dropper det episodebaserte formatet og innfører samarbeidsmodus. Se trailer her.

7. juni 2018 19:54

(PressFire.no): Som teaset tidligere denne uka, så viste i dag Warner Bros. og IO Interactive fram «Hitman 2» for første gang.

Spillet dropper det episodebaserte opplegget fra det forrige spillet, og blir en mer komplett pakke fra dag én.

I spillet prøver Agent 47 å knerte den mystiske Shadow Client og en rekke underskurker rundt om i verden. I traileren ser vi et område satt til Miami under et racerløp, og utviklerne nevnte i en livestream en bane satt i en regnskog.

Spillet vil også ha en egen snikskyttermodus kalt «Sniper Assassin», som kun fokuserer på at du skal følge med på store områder med masse folk og fullføre forskjellige oppdrag med en snikskytterrifle.

Denne modusen støtter to samarbeidende spillere, men kan også spilles alene. Den er for øvrig mulig å laste ned for de som forhåndsbestiller hovedspillet.

«Hitman 2» kommer 13. november til PlayStation 4, Xbox One og pc. Her er to trailere, en for hovedspillet og en for «Sniper Assassin»-modusen:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3