Her er første sniktitt på «Call of Duty» sin Battle Royale-modus

Og betaer for hovedspillet kommer nå til helga.

31. juli 2018 10:16

(PressFire.no): Activision og Treyarch har sluppet en ny trailer av det kommende «Call of Duty: Black Ops 4».

I traileren får vi se mer flerspiller-action. Fra før vet vi at enkeltspillerdelen droppes i årets utgave av serien til fordel for en Battle Royale-modus alá «PUBG» eller «Fortnite».

Denne teases også på slutten av traileren, og har fått navnet «Call of Duty: Blackout». Vi aner ikke noe særlig om denne modusen enda, men skarpsynte trailer-tittere har bitt seg merke i at kartet du kan reise rundt på inneholder områder fra gamle «Call of Duty»-spill.

For eksempel ser vi Nuketown og Raid fra tidligere spill i serien, pluss områder som ser ut til å komme fra zombie-kartene i «World at War».

Vi ser også at lag på fire spillere kan putre rundt i biler og firhjulinger, i tillegg til at man også kan fly rundt i helikoptre. Rakettkastere er også med.

Den vanlige flerspilleren (altså ikke Battle Royale-modusen) får to runder med beta-testing før utgivelsen 12. oktober. I betaen vil det være mulig å prøve ti forskjellige kontrollerbare figurer, seks forskjellige kart og seks moduser.

Det skjer allerede førstkommende helg, med en lukket beta-runde for PlayStation 4-spillere som har forhåndsbestilt spillet, før det åpnes for alle på PlayStation 4 og Xbox One helga etter.

For pc-spillere vil det være en lukket beta-dag 10. august og en åpen beta-dag dagen etter.

Battle Royale-modusen får en egen beta i september en gang. Mer info om alt dette finner du på hjemmesidene til spillet.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3