Her er første kikk på «Cities Skylines 2»

Lanseres i oktober.

12. juni 2023 00:32

​(PressFire.no): «Sim City»? Hva var det igjen?

Standarden for «bygge by»-spill har lenge vært Paradox Interactives «Cities Skylines», og spillet har solgt mer enn 12 millioner eksemplarer siden lanseringen.

For noen måneder siden annonserte de en oppfølger, og nå har vi fått første kikk på gameplay fra spillet – i tillegg til en lanseringsdato:

Spillet slippes 24. oktober i år, kan Paradox fortelle, til både PC, Xbox Series S/X og PS5. Spillet vil være tilgjengelig på Xbox Game Pass fra denne dagen også.

I spillet, som kanskje minner en del om forgjengeren ved første øyekast (men med bedre grafikk), vil få nye funksjoner som katastrofer, større byer og muligheten til å dele inn byene i distrikter.

Vi kan nok forvente oss en del puss og gnikk på brukergrensesnittene, og skal vi forsøke å tyde den nye traileren virker det å være endringer til hvordan soner fungerer, for eksempel.

Det er nye verktøy for å bygge veier og bydeler, og som vanlig et hav av statistikk, heatmaps og andre knallharde byplanlegger-nerdeting – akkurat slik vi ønsker det.

Årstider er det også! Her er traileren:

https://www.youtube.com/watch?v=MX9YWu5wkGg

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3