Her er fire supertrivelige spill vi fikk se under «Wholesome Games»

11. juni 2023 18:02

​(PressFire.no): Det var duket for en rekke trivelige spill under kveldens «Wholesome Direct», hvor vi fikk se alt fra bondegårdspill til spill hvor man lever blant frosker.

Et av disse var «Sticky Business», et spill som ganske enkelt handler om å lage og selge klistremerker gjennom en nettbutikk du driver.

Spilleren skal ikke bare designe klistremerkene, men også ta imot bestillinger og sende ut pakker – og samspillet med de som kjøper klistremerkene skal være måten spillet forteller historien sin på.

Spillet kommer i år, og utvikler er Spellgarden Games.

https://www.youtube.com/watch?v=ZZMYOjALSXc


I «Little Nemo and the Guardians of Slumberland» tar du rollen som en liten gutt som besøker drømmeverdener når han sover.

Spillet er et plattformspill, og Nemo må bruke lekene sine til å overvinne . Om du tar for mye skade vil Nemo våkne opp i soverommet sitt – hvor du kan oppgradere lekene og pysjamasen hans.

Ingen konkret utgivelsesdato enda, men utvikler Die Soft sier på sin Discord-kanal at det vil være i 2024 en gang.

https://www.youtube.com/watch?v=R1LRauuixOw


Apropos guardians – i «The Guardian of Nature» skal du redde naturen.

Det er et slags pek-og-klikk-aktig spill dette, hvor figuren din (botanisten Henry) har en magisk evne: Han kan forandre størrelse, og dermed passe inn overalt.

Det virker å være en haug med småspill å bryne seg på underveis, der Henry må finne veien til Morstreet og redde henne.

Inlusio Interactive lager spillet, og har ikke satt en utgivelsesdato enda.

https://www.youtube.com/watch?v=SNOujCHgAxU


Til slutt har vi «Karma Zoo», hvor opp til ti spillere (!) skal samarbeide på én og samme gang.

I dette plattformspillet velger du en krabat (av mange rare) som har sine egne unike evner, og med disse kan du hjelpe de andre spillerne (og deg selv) gjennom banene.

For eksempel vil et grantre kunne spre nålene sine slik at andre kan klatre på vegger, mens en ulv vil kunne hyle vekk fiender – og en lampe vise vei.

Banene vil endre seg basert på hvor mange som spiller sammen, slik at de alltid kan gjennomføres. Etter hvert som du spiller får du karma, som låser opp nye figurer og egenskaper.

Planlagt utgivelse er til sommeren, ifølge utvikler Pastagames.

https://www.youtube.com/watch?v=RNMbfb5b_Sc

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3