Her er en ekte fungerende GameCube Mini

Støtter fire spillere og kjører alle spill.

11. april 2019 14:49
Sånn er innsiden.

(PressFire.no): BitBuilt-bruker og YouTuber Madmorda er på ferde igjen. I fjor produserte hun en miniatyrversjon av GameCube-kontrolleren – så liten at den får plass i den lille rare lomma på dongeribuksa.

Nå har hun tatt det hele et steg videre og lagd en like liten GameCube.

Det fantastiske her er at det ikke er snakk om en mini-datamaskin alá Raspberry Pi som emulerer en GameCube, men en faktisk Wii-maskin. Madmorda har barbert ned kretskortene, loddet om ledninger og fjernet unødvendige deler fra maskinen.

Dette har hun så klemt ned i en bitte liten GameCube-formet dropsboks som er like bred som et GameBoy-spill, og som har både fungerende power-knapp og LED-lys.

Det er full støtte for fire GameCube-kontrollere via adaptere som plugges i med mini jack-plugger, og to USB-porter sørger for lagringsplass og spillene (hele greia er homebrew-kompatibel).

Det hele får strøm fra en mikro-USB-port på baksiden som også kan kobles til eksterne batteripakker.

Imponerende greier, men det stopper ikke der: Hun sier at hun en gang i fremtiden også ønsker å lage en bitteliten GameBoy Player som passer under!

Her er en video av dingsen in action:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3