Her er den nye Xbox-en

Langt mindre og støtte for 4K.

12. juni 2016 21:44

(PressFire.no): Det har vært mye snakk om at Microsoft har tenkt til å kunngjøre nye Xbox-modeller i anledning E3 i morgen, og nå ser det ut til at noen har trykket på knappen litt tidlig.

40 prosent mindre og støtte for 4K

Den nye versjonen er tynnere og er oppgradert til å takle video som både har 4K Ultra HD-video (det er fremdeles litt uklart om den da støtter Blu-Ray-plater med Ultra HD-bilder), har HDR-bilder og kan nå stå oppreist.

I tillegg kommer den med hele 2 terrabyte med lagringsplass og en ny håndkontroller, som Microsoft kaller «strømlinjeformet». Fra hva vi kan fra bildet, så ser den ganske lik ut som dagens modell.

Den nye konsollen er også hvit på bildet som har lekket, og har et rutemønster på høyre siden. Den skal også være hele 40 prosent mindre sammenlignet med den originale utgaven.

NeoGAF-bruker Shin-Ra har
lagd denne sammenligningen,
basert på USB-porten.

Det kommer sannsynligvis flere

Mindre størrelse til tross, den ser fortsatt ut til å være hakket større enn en PlayStation 4, som du kan se til høyre her.

Det er også forventet at Microsoft skal kunngjøre to såkalte streamere, som er myntet på å strømme vidoe – en på størrelse med Chromecast, og en annen på størrelse med Apple TV.

Microsoft holder sin pressekonferanse klokka 18.30 imorgen - følg med i vår sending fra klokka 17.00.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3