Her er den nye «Resident Evil VII»-traileren

Nope, nope, nope.

17. august 2016 11:49
Kos.

(PressFire.no): Det var flere som sperret øynene opp da «Resident Evil VII» ble vist frem under E3 i juni.

Serien tar en brå sving inn i førstepersonsjangeren, noe ikke alle setter umiddelbar pris på, mens andre igjen påpeker at dette er en serie som ikke har vært redd for å gå i nye baner tidligere.

En demo fikk vi også, som tar for seg et forlatt (?) hus der et kamera-crew tidligere hadde forsvunnet.

Ettersom demoen hadde flere slutter og mange uløsbare gåter var det flere som hadde håpet på at Gamescom-traileren skulle kaste mer lys over saken, men istedet får vi her en kikk på selve spillet.

Demoen, og den tidlige VR-opplevelsen «Kitchen», som stakkars Jarle her i PressFire måtte lide seg gjennom, skal visstnok ikke ha noe med selve «Resident Evil VII» å gjøre.

Den nye traileren viser et langt større skrekkfokus i forhold til forrige spill i serien, der du styrer en jente som prøver å gjemme seg for en creepy dame med en lykt. Vi får i det hele tatt store assosiasjoner til «Amnesia»-spillene, der du ikke har noen måte å kjempe med fiendene på.

Spillet skal være spillbart fra start til slutt i VR, noe som høres både kult og ekstremt kjipt ut.

Spillet kommer 24. januar til PlayStation 4, PSVR, Xbox One og pc. Beklageligvis får vi aldri anmeldt spillet her på PressFire, da redaksjonen er fylt med pyser.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3