Her er den nye «Overwatch»-helten

Orisa er en forsvarsklippe.

3. mars 2017 00:21
Halt!

(PressFire.no): Blizzard har annonsert en ny helt til «Overwatch», og som mange hadde gjettet, så er det en robot lagd av smårollingen Efi Oladele.

Det er en OR15-robot, som forsvarte den afrikanske byen Numbani, oppgradert med nye våpen og en ny personlighet av Oladele etter at Doomfist (som også er ryktet å komme snart) angrep byen.

Protective Barrier
Protective Barrier

Er en ny tank

Orisa er en som kan ta mye skade.

Den firbeinte roboten kan angripe fra distanse med sin automatrifle (som senker farten hennes mens du skyter), men har også store forsvarsmuligheter – både for seg selv og for laget.

Hennes Fortify-evne gir henne en midlertidig forsvarsbonus slik at hun tåler mer, men også blir immun mot stuns av alle slag.

Hun har også et Protective Barrier, et skjold hun kan sette ut for å stoppe motkommende skyts. Skjoldet kan skytes i stykker, og er ikke helt ulikt Reinhardts skjold.

Supercharger

Skyt hardere

Halt! er en evne der Orisa hiver ut en liten granatlignende greie, som så trekker til seg alle fiendene som er i nærheten, slik at de samles på ett sted. Fin til å trekke unna folk, eller å samle de for en heftig ulti-kombo.

Apropos ulti, Orisas superangrep er ikke et angrep i det hele tatt, men en Supercharger hun setter ut til fordel for seg selv og de på laget som er i nærheten.

Med denne aktivert vil alle på laget som Orisa kan se få en kraftig økning i skaden de gjør med vanlig skyts.

Mer info om den nye helten i «Overwatch» skal komme etter hvert. Du kan lese litt mer om henne på hjemmesiden til spillet, der hun har fått to av tre «vanskelighetsgrads»-stjerner.

Hun har også fått en kort opphavsvideo, som du ser her:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3