Her er den nye konsollen de tror skal konkurrere med PS5 og nye Xbox

Kommer fra «Project Cars»-folka.

23. januar 2019 13:10

(PressFire.no): Det var bare noen dager etter nyttår at sjefen for Slightly Mad Studios, Ian Bell, plutselig begynte å bli aktiv på Twitter og kunne fortelle at de skal inn på konsollmarkedet – og da mener vi plattform.

- I dialog med produsenter

Bell fortalte også at den vil støtte de fleste nye VR-briller og at den kom til å bli like kraftig som en pc rundt to år fram i tid.

- Vi er i tidligere samtaler med komponentprodusenter så vi kan ikke si mye akkurat nå, utenom at vi har designet spesifikasjonene i detalj.

Målet skal være å lansere om rundt tre år – altså sannsynligvis godt inne i de neste konsollene fra Sony og Microsoft. Mye tyder på en kunngjøring i løpet av året for dem begge.

Avslører utseende

Nå følger Bell opp med konseptbilder av konsoll og håndkontrollere og det ser i alle fall «moderne» nok ut og ser ut til å låne både fra Alienware og Razer.

Håndkontrollerne ser også ut til å ha trykkfølsomme skjermer, men Bell deler ikke detaljer om teknologien i verken konsollen eller håndkontrollerne.

Han deler imidlertid et bilde som viser at håndkontrollerne har såkalte paddles under – typisk for å for eksempel skifte gir i kjørespill.

En logo på konsollen tyder også på at den ser ut til å bli døpt Mad Box.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3