Her er den arabiske Lara Croft

Miss Libanon tar «Tomb Raider» til Midtøsten for første gang.

24. januar 2013 09:27

(PressFire.no): Det var på et pressearrangement i Dubai at Square Enix og Crystal Dynamics i dag skal ha kunngjort at «Tomb Raider» med Lara Croft i hovedrollen for første gang får arabisk språk.

De avslører samtidig at det er Nadine Njeim som skal stemmelegge Lara Croft for arabisktalende land.

Miss Libanon

Njeim ble kåret til Miss Libanon i 2007 og har hatt roller i filmer som «Jude», «Bila zakira» og «Ghazl elie Baneit». Hun har også figurert som vertinnen for Midtøsten-versjonen av talentkonkurransen «The Voice».

- Det gleder oss at vi kan slippe «Tomb Raider» med arabisk språk for første gang i seriens historie. Ved å slippe «Tomb Raider»  på arabisk håper vi å belønne trofaste fans og i tillegg tiltrekke oss mange flere, sier seriens globale sjef, Karl Stewart, i et blogginnlegg.

Dette er første gang den japanske spillgiganten Square Enix slipper et spill som er tilpasset arabisk språk.


Ny Croft

I den engelskspråklige versjonen av «Tomb Raider» er det britiske Camilla Anne Luddington som har stemmen til den unge Lara Croft.

Luddington erstatter Keeyley Hawes, som har stemmelagt for Croft i «Tomb Raider: Legend», «Tomb Raider: Anniversary», «Tomb Raider: Underworld» og «Lara Croft and the Guardian of Light».  

«Tomb Raider» slippes til PlayStation 3, Xbox 360 og pc 5. mars. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3