Her er de neste rundene med «Battlefront»-innhold

Holder det gående til neste år.

27. januar 2016 14:14

(PressFire.no): Tiden flyr, og det er allerede gått over to måneder siden «Star Wars Battlefront» kom ut, til både stor og avmålt ståhei.

At det har vært populært er det likevel ingen som kan bestride. Spillet solgte allerede før nyttår over tolv millioner eksemplarer – et avsindig tall, alt tatt i betraktning.

Spillet har fått litt tyn for å ikke regelmessig tilby nytt innhold eller hendelser den siste tida, men nå har EA forkynt det gode ord om at nytt nedlastbart innhold er på vei, og litt balansering av figurer.

Gratis-stuff

Noe av innholdet blir gjort tilgjengelig uten at du må betale for det.

I slutten av måneden får du noen nye kostymer til Luke og Han (som du ser på toppbildet), daglige utfordringer og muligheten til å lage egne, private, lobbyer du kan invitere venner til.

I tillegg vil Tatooine Survival-banen nå bli gjort tilgjengelig i Blast, Droid Run, Drop Zone, Hero Hunt og Heroes vs. Villains-modusene.

I februar dumper det inn en oppdatering som også gir deg et nytt Survival-oppdrag på Hoth, i tillegg til en helt ny bane som bygger videre på den samme snøverdenen. Denne banen blir tilgjengelig i modusene Walker Assault og Supremacy.

Som en bonus vil også alle kartene som tidligere har støttet de to modusene, nå også støtte Turning Point – den nye modusen som støtter opp til 40 spillere samtidig.

For mars har EA planlagt et nytt Survival-kart fra Tatooine, og enda et nytt i Endor-skauen.

Ikke-gratis

I tillegg til dette kan du kjøpe følgende pakker separat, eller få det som en del av sesongkortet på «Battlefront»-innhold.

Outer Rim, en kartpakke satt i ytterkanten av galaksen, lar deg besøke planeter som for eksempel Sullust. Tatooine får også et nytt område i denne tilleggspakken, der du kan valse rundt i selveste Jabba «Fat Bastard» The Huts palass.

Til sommeren får vi Bespin, skybyen, å boltre oss på, før høsten bringer med seg en godbit: Månen  Death Star. Vi vet ikke noe om moduser her, men vi tipper det blir ganske episk læll.

Oppå alt dette kommer det også i januar en ganske stor oppdatering som finsliper sverdene litt. Det er en rekke forbedringer, kvestinger og annet snacks i oppdateringen.

Du kan lese alle forandringene her – kanskje har favorittvåpenet ditt blitt skrudd litt på?

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3