Her er datoene for «Dragonborn», «Heartfire» og «Dawnguard»

Nå blir «Skyrim» endelig større for PS3-spillere.

5. februar 2013 13:30

(PressFire.no): Vi har skrevet mye om den problematiske PlayStation 3-versjonen av «The Elder Scrolls V: Skyrim», men kunne nylig videreformidle at utvidelsespakkene endelig skal slippes.

Den gangen fristet Bethesda med en utgivelse i februar, men nå har de spikret datoene for utgivelse her i Europa.

I en blogg avslører de at det er den nyeste utvidelsen, «Dragonborn», som slippes først. Den blir tilgjengelig for nedlasting 13. februar. I denne utvidelsen, som av mange anses for å være den viktigste, får du blant annet muligheten til å ri på drager.

Kort etter følger utvidelsene «Heartfire» 20. februar og «Dawnguard» 27. februar. I førstnevnte introduseres muligheten til å bygge hus og etablere familie mens i sistnevnte er det vampyrer som står i sentrum.

Som kjent har disse utvidelsene vært tilgjengelige for Xbox 360-spillere i en lengre periode – «Dawnguard» ble allerede sluppet til Microsoft-konsollen 26. juni etterfulgt med en pc-versjon 2. august. 

Pc-spillere fikk «Heartfire» en måned etter Xbox 360-spillerne, mens de får «Dragonborn» i dag 5. februar.

«The Elder Scrolls V: Skyrim» ble sluppet til PS3, Xbox 360 og pc 11. november 2011.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3