Her er «Borderlands»-utvidelsen

For å feire minst seks timer med mer spillbart innhold, har Gearbox sluppet en lanseringstrailer for å feire «The Zombie Island of Dr. Ned».

24. november 2009 10:56

Gearbox sitt skyte-RPG ble godt mottatt da det ble sluppet i forrige måned. Utviklerne har allerede vært ute og hintet om en oppfølger, etter å ha registrert alle de solide anmeldelsene og salget den første tiden etter at «Borderlands» havnet i butikkhyllene.

Les også: Vår anmeldelse av «Borderlands».
Les også: Jakter
«Forza 3»- og «Borderlands»

-pirater.

Det kom derfor ikke som noen stor overraskelse at det ble annonsert en utvidelse, en kunngjøring som faktisk ble sendt ut noen dager før spillet ble sluppet 23. oktober.

SUGEN PÅ ZOMBIER?

Vi i PressFire har overhodet ingen problemer med ytterligere innhold til dette spillet i fremtiden.

«Borderlands» kan gjerne bli 2009s svar på «Fallout 3» for vår del når det gjelder gode utvidelser og forlenget levetid.

«The Zombie Island of Dr. Ned» gir deg omtrent seks timer med mer spillbart innhold og blir gjort tilgjengelig på Xbox 360 og PS3 fra og med i dag, opplyser Gearbox.

Se også: Skjermbilder fra «Borderlands»-utvidelsen.

Som tittelen avslører er det vandøde i stort hopetall som skal ekspederes, og traileren som du ser nederst på denne siden reklamerer med dette budskapet: «Kill the dead for Dr. Ned».Den gir deg også et godt råd på veien: Sikt på hodet!

Historien finner sted i et område kalt Jakobs Cove der Dr. Ned (må ikke forveksles med Zed, fra byen Fyrestone) har utvist tvilsom moral som arbeidsgiver: I et forsøk på å holde arbeiderne sine effektive og sprudlende vitale, har han i stedet forvandlet dem til zombier. Du får i oppgave å hjelpe til med opprydningen etter dette eksperimentet.

Foreløpig er det usikkert når PC-versjonen av denne utvidelsen slippes.

«The Zombie Island of Dr. Ned» kommer til Xbox 360 og PS3 i dag. Xbox 360-versjonen koster 800 Microsoft-poeng (som tilsvarer drøye 65 kroner). Prisen på PS3 blir omtrent det samme.

Se den ferske traileren som presenterer «The Zombie Island of Dr. Ned»:


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3