Her er «baby-simulatoren» hvor du skal prøve å ta livet av deg

8. desember 2015 10:01

(PressFire.no): Temaet i spillet «Who’s your daddy» er kanskje å babysikre hjemmet, men det er måten det tilnærmer seg temaet på som gjør det spesielt.

Suicidal baby

Som baby kravler du rundt på gulvet og eksperimenterer med alt du kommer over – inkludert stikkontakter, skap med klor og komfyrer.

Som forelder er målet å sikre alt, slik at barnet ikke kan finne på noe som er skadelig. I arsenalet har du som pappa låser til skap og skuffer, lokk til stikkontaktene og piller.  

I videoen, som du kan se i toppen av artikkelen, får du både se babyen som kryper inn i den varme komfyren og at den drikker klor som står i et usikret skap.

Sjonglering av oppgaver

Som foreldre flest har også denne masse gjøremål, og de må gjennomføres innen tiden har gått ut. Hvis ikke vinner babyen spillet.

Gjøremålene vil imidlertid gi pappaen såkalte power ups, som gjør det enklere å holde oversikten over babyen.

Spillet klarte i oktober å hente inn rundt 20 000 kroner via folkefinansiering for å lage en prototype.

Nå håper skaperen bak spillet, Joe Williams, å bli stemt fram via Steam Geenlight for å kunne slippe spillet på den digitale plattformen Steam.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3