Her er Amazons første dataspill

«Crucible» er gratis og kommer allerede denne måneden.

5. mai 2020 17:33

(PressFire.no): Amazon har varslet at deres første dataspill, «Crucible», kommer 20. mai i år.

Utviklerne bak spillet er Relentless Studios, hvis sjef er Westwood-skaper Louis Castle. Egentlig skulle spillet lanseres i mars, men det ble utsatt på grunn av koronasituasjonen.

Spillet er et tredjepersons skytespill hvor du velger mellom ti figurer som alle har sine egne spesialangrep og svakheter. Det er tre hovedmoduser å velge mellom. Du kan slåss mot andre spillere når du vil, men ikke alle av modusene har det som hovedoppgave.

Skjold-helt?

«Heart of the Hive»: To lag på fire spillere kjemper mot store bosser rundt på kartet, og første lag som samler tre hjerter som disse dropper, vinner.

«Alpha Hunter»: Åtte lag på to spillere hver slåss mot hverandre i en Battle Royale-setting, der de siste som er igjen vinner.

«Harvester Command»: To lag på åtte spillere hver skal ta over områder som produserer «essens». Laget som når et satt antall først vinner.

Alle starter på bar bakke for hver runde, men du kan samle «essens» rundt om på kartene (eller fra spillere og fiender du tar av dage) for å gå opp i level – og dermed låse opp ekstra egenskaper, mer helse og skade.

Spillet er gratis å spille og kommer altså på Steam 20. mai – og tar 50 GB.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3