Her det neste «Gran Turismo»-spillet

28. oktober 2015 10:32

Ikke sjueren

Der kom det også fram at det ikke vil ha syv-tallet bak tittelen, men får heller tittelen «Gran Turismo Sport».

I den første traileren (som du kan se i toppen av artikkelen) ble det avslørt at det skal arrangeres to store løpsturneringer over nett - disse er atpåtil direkte underlagt motorsportsorganisasjonen FIA.

I den ene turneringen representerer du landet ditt, mens den andre handler om å forsvar æren til favorittbilmerket ditt. Begge disse vil gå samtidig.

- Vinneren av turneringen vil bli belønnet på samme måte som løpsvinnere i den virkelige verden på FIAs prisutdeling. Dette vil bli et historisk øyeblikk. Dette er første gang at et dataspill vil bli anerkjent som en del av den ekte motorverdenen, heter det på PlayStation-bloggen.

Masse biler

Bortsett fra dette fikk vi ikke vite mye i den lille smakebiten som ble vist fram. En drøss med videoklipp fra motorsportens historie tyder imidlertid på at vi også denne gangen får servert et respektabelt antall biler.

Fra scenen ble det også snakket om alle mulighetene PlayStation 4 gir for å skape en enda mer realistisk kjøreopplevelse, i tillegg til å ha støtte for PlayStation VR.

Noen konkret lanseringsdato ble ikke gitt, men det ble sagt at beta-testing starter til våren neste år. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3