Henter inn veteran for å rydde opp i «Halo Infinite»

Joseph Staten var sentral på de tre første «Halo»-spillene.

27. august 2020 11:15

(PressFire.no): Det blåser litt rundt «Halo Infinite» etter at Microsoft og 343 Industries overrasket alle med en utsettelse til neste år.

Det gikk nylig rykter om at spillet ville bli ytterligere utsatt og at de dropper Xbox One, men det ble kategorisk avslått i en Twitter-melding.

Nå kommer beskjeden om at de henter inn ekstrahjelp fra Joseph Staten - en av de som var med å utvikle de første spillene i serien.

På Twitter skriver Staten at han «som prosjektleder for historiedelen vil støtte de eksisterende lederne og hjelpe dem med å yte sitt beste».

Han jobbet i Bungie på de tre første «Halo»-spillene og frem til «Destiny», men ble ansatt hos Xbox Game Studios i 2014.

Også Pierre Hintze blir nå flyttet til en større rolle i selskapet og blir prosjektleder for flerspillerdelen – han har blant annet jobbet som produktutvikler i Playstation og fungert som produsent internt i Microsoft siden 2018.

«Halo Infinite» planlegges nå for utgivelse i løpet av neste år.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3