Henter inn tidligere Westwood-ansatte for å pusse opp «Command & Conquer»-spillene

«Tiberium Dawn» og «Red Alert» først i sminkestolen.

15. november 2018 00:53

(PressFire.no): Tidligere i år ble det kjent at Electronic Arts har bestemt seg for å pusse opp de gamle «Command & Conquer»-spillene sine.

Nå har det dryppet litt mer info om prosjektet, takket være en Reddit-post fra EA-produsent Jim Vessella, som sier de første spillene under pudderdåsen skal bli «Command & Conquer» (altså originalen, også kalt «Tiberian Dawn») og «Red Alert».

Sistnevnte skal komme som en pakke som inkluderer de tre utvidelsene «Covert Ops», «Counterstrike» og «Aftermath».

Studioene som skal pusse opp spillene er Petroglyph og Lemon Sky. De har blitt valgt ut fordi det jobber en rekke tidligere Westwood Studios-ansatte der, som var med på å lage de gamle spillene.

Blant annet jobber Joe Bostic, Steve Tall, Ted Morris og Mike Legg i Petroglyph, som jobbet som henholdsvis sjefsprogrammerer, programmerer, community-ansvarlig og lydmann på de gamle spillene. Joe Bostic var en av de som designet «Tiberium Dawn» og «Red Alert».

Lemon Sky skal stå for det grafiske, og utviklet tidligere «StarCraft: Remastered». Nylig har de bidratt til spill som «Diablo III» på Switch og «Spider-Man» på PS4.

I tillegg til veteranene nevnt over skal Frank Klepacki (kjent for å ha lagd blant annet Hell March) stå for musikken i remasterne. Det loves forøvrig også at spillene ikke vil ha noen form for mikrotransaksjoner.

ENGINEERING. AAA-FIRMATIV.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3