- Hennig sitt «Star Wars»-spill har handling mellom «A New Hope» og «The Empire Strikes Back»

22. juni 2017 14:05

(PressFire.no): Det er «Star Wars-siden makingstarwars.net som hevder å ha fått innsyn i plottet til «Uncharted»-skaperen Amy Hennig sitt nye spill.

Amy Hennig.

Desertøren «Dodger»

Foruten et lite gløtt i en prototype er det lite Hennig og Visceral Games har avslørt om spillet sitt, men Makingstarwars.net kan ha fått tak i litt informasjon om historien vi kan forvente.

Ifølge nettsiden skal skuespilleren Todd Stashwick («12 Monkeys», «The Riches», «The Originals», «Supernatural», «Gotham» som vil spille rollen «Dodger» i spillet i tillegg til å jobbe som skribent på spillet.

«Dodger» skal ifølge lekkasjen være kallenavnet han fikk etter å ha klart å komme seg unna verneplikt i Imperiet, og dermed også endt opp i galaksens kriminelle underverden. Der skal han angivelig overleve med sjarme og en rapp kjeft.

Livet skal imidlertid ha blitt vanskeligere idet Alderaan ble sprengt i biter og da han havnet på Imperiets liste over overlevende.

Jabba the Hutt og laserpisk

Dette skal skape en dynamikk hvor venners lojalitet blir stilt på prøve og kriminelle plutselig har samme fiende som opprørsbevegelsen.

Nettsiden hevnder også at Jabba The Hutt vil ha en rolle i spillet, hvor «Dodger» får muligheten til å kjøpe seg av listen over overlevende.

«Dodger» skal visstnok også være utstyrt med en form for laserpisk som han bruker sammen med en laserpistol.

Visceral Games har vært ganske tyst rundt spillet foruten et gløtt inni en tidlig versjon, men har bekreftet spillet for utgivelse i 2018.

 - Er ikke «Star Wars Uncharted»

Hennig fortalte også i et intervju med Glixel.com i november at selv om det er et spill med tredjepersons perspektiv, at selv om det er i «åndelig likt «Uncharted», så burde man kkeforvente «Star Wars Uncharted».

Hun påpeker at «Star Wars» er mer bygget av et ensemble enn kun helten, og fokus i «Star Wars» kan plutselig bytte til skurken, noe som ikke ville skjedd i «Uncharted».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3