«Hemmelig» nytt Sony-studio jobber med actioneventyr sammen med «stort studio»

«Uncharted» med comeback?

19. januar 2021 18:13

(PressFire.no): Det spekuleres nå voldsomt rundt hva San Diego-studioet Visual Arts til Sony jobber med.

Det etter at sjefen for studioet, Michael Mumbauer, på sin Linkedin-profil forteller om å ha satt sammen et superteam som skal jobbe med å «utvide eksisterende merkevarer».

Studioet skal også «jobbe tett med et annet eksisterende stort studio fra Sony», het det da de søkte etter flere utviklere.

Når de da også skal jobbe med et «action eventyr med tredje persons perspektiv» og flere fra Naughty Dog jobber i studioet.

Visual Arts-studioet har også tidligere fungert som støttestudio for blant annet levere visse tjenester til blant annet Naughty Dog.

Det hører også med til historien at Mumbauer har vært involvert i nesten samtlige «Uncharted»-spill utenom det første, men stempla ut av Visual Arts i november 2020.

Det foreløpig siste kapittelet i «Uncharted»-serien kom med den frittstående utvidelsen «Uncharted Lost Legacy» i 2017.

Naughty Dog har vært ganske tydelige på at de ikke ser for seg å lage flere spill i serien, men det har ligget i luften at et annet studio kan ta over stafettpinnen. Det er kanskje spesielt aktuelt nå som filmen basert på serien ser ut til å faktisk bli en realitet.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3