Hello Games snakker om det neste store spillet etter «No Man’s Sky»

«Stort og ambisiøst», men er forsiktig med å si for meget.

3. september 2020 12:59

(PressFire.no): Nylig overrasket Hello Games med en plutselig utgivelse av sitt lille eventyrspill «The Last Campfire» - et spill utviklet av bare tre personer i studioet.

Men det er åpenbart ikke det eneste som foregår i studioet, som de siste årene har jobbet med å utvide «No Man’s Sky».

I et intervju med Polygon avslører studiosjefen Sean Murray at de også jobber med et nytt stort spill.

Murray kaller det «gigantisk og ambisiøst som «No Man’s Sky», men der stopper også informasjonen om det nye spillet.

Han påpeker også spesifikt at han slutta i jobben hos Electronic Arts fordi han ville lage nye spill og ikke oppfølgere, så det er nok lite sannsynlig at de jobber med en oppfølger til «No Man’s Sky».

Å ikke dele for mye detaljer er også noe han har blitt mer varsom med etter forrige runde, som endte med massiv kritikk på lansering.

Han er ærlig på at det hadde vært et vanskelig valg om han fikk velge på ny.

- Du har utrolig mye interesse for spillet ditt og mange er veldig gira på det, men det er som å være på et romskip som bygges samtidig som du er på vei til solen.

Samtidig påpeker han at det gikk bra til slutt, fordi de leverte til forventningene til slutt. Han påpeker også at om de ikke snakket stort om spillet, så ville noen av de som i dag er største fans aldri ha hørt om spillet.

Han er imidlertid tydelig på at han ikke vil dra utviklerne i studioet gjennom noe lignende igjen.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3