«Hellblade» får VR-modus

Gratis oppdatering neste uke.

26. juli 2018 11:42

(PressFire.no): Surprise! Utvikler Ninja Theory har sannelig annonsert en VR-versjon av det annerkjente «Hellblade: Senua’s Sacrifice».

Det hele kommer som en gratis oppdatering til de som eier spillet på pc.

Les også: Microsoft har kjøpt Ninja Theory.

I en video postet på YouTube sier utviklerne at de hadde store utfordringer med å få spillet til å føles naturlig i VR, spesielt siden det er et tredjepersonsspill hvor du kan bevege deg i alle retninger, men at de føler de har knekt koden på akkurat det.

Utviklerne sier det ikke var så fryktelig smart ren business-messig å lage en VR-versjon, men at de ønsket å lære seg VR-utvikling bedre.

Det kommer også den vanlige versjonen til gode – for å kjøre spillet i 90 bilder i sekundet (som er minimum for VR) måtte spillmotoren og innholdet optimaliseres kraftig. Dermed vil den kommende oppdateringen også gjøre at spillet kjører bedre enn før også for de uten VR-briller.

Hele VR-oppdateringen slippes gratis til de som har spillet på pc allerede neste tirsdag, den 31. juli, til HTC Vive og Oculus Rift. Ingen PSVR-versjon er planlagt.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3