Hele «Timesplitters 2» i 4K har ligget gjemt i «Homefront: The Revolution»

Mannen som sneik det med glemte koden for å låse det opp.

10. april 2021 11:36

(PressFire.no): Nylig kunne en av utviklerne på «Homefront: The Revolution» (2016) avsløre en hemmelighet som har ligget skjult helt frem til nylig, det skriver blant annet Polygon.

En fullstendig versjon av «Timesplitters 2» med 4K-oppløsning ligger inne i «Homefront: The Revolution», men Matt Phillips kunne ikke huske hvordan man åpner det opp.

Det har hele tiden vært kjent at man kunne få tilgang til to nivåer i spillet via et arkadekabinett i «Homefront: The Revolution», men det viser seg nå at hele spillet ligger i bunnen – inkludert muligheten for flere spillere.

Det var bare det at Phillips mista koden for å låse opp spillet.

Nå har imidlertid flere personer klart å grave opp kodekombinasjonene som låser opp forskjellige deler av spillet, som du kan se fra Twitter-meldingen under.

Det hører også med til historien at Phillips i sin tid prøvde å lekke koden via en kompis, som tipset en Discord-gruppe om koden for lenge siden, men han ble anklaget for å komme med løgner og ble kastet ut.


Deprecated: preg_match(): Passing null to parameter #2 ($subject) of type string is deprecated in /var/www/production/pf23/artikkel.php on line 401
Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3