Hekta på «Hearthstone»?

I dag utvides spillet.

23. juli 2014 15:19

(PressFire.no): Tidligere i år slapp Blizzard sitt digitale kortspill inspierte av «Warcraft»-universet kalt «Hearthstone», som fort etablerte seg som en suksess.

I spillet kan du vise dine strategiske evner mot enten datamaskinen, tilfeldige fremmede eller kompiser.

Første utvidelse klar

Nå er den første utvidelsen til spillet klart og kan lastes ned. Det gjør du ganske enkelt ved å starte spillet, så lastes utvidelsen ned automagisk.

Utvidelsen, som kalles «Curse of Naxxramas», er inspirert av en instance i «World of Warcraft» og har en egen del viet til alle de fem delene av den.

Det første du kommer til å legge merke til når du nå logger inn i spillet, er en ny knapp i menyen hvor det står «Solo Adventures». Dette er tilgangen til den nye historiemodusen som kommer med utvidelsen.

De fem kapitlene har tre bosser som bekjempes før man får tilgang til neste. Men kapitlene åpnes ikke før spesifikke datoer, hvor den første kalt «The Arachnid Quarter» er først ut.

Første gratis

Det første kapittelet I den nye historie modusen er gratis for alle spillere, men de kommende kapitlene vil koste enten virtuelle penger du vinner i spillet eller du kan punge ut ekte valuta.

Hvert kapittel koster 700 gull i virtuelle gull, eller rundt 50 kroner i ekte penger. Det er også mulig å kjøpe pakker, som gir litt rabatt.

I tillegg til historiedelen slippes det 30 nye kort, hvor 21 av dem er nøytrale og ni er klassespesifikke. Utvidelsen inkluderer også ni nye klasseutfordringer, i tillegg til små kosmetiske tillegg ellers i spillet. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3