Heidi Klums Project Runway blir spill

Atari gjør designspire-drømmen litt mer virkelig.

9. oktober 2009 14:04

Variety melder nå at reality-programmet til supermodellen Heidi Klum, Project Runway, vil få sitt eget spill.

Visstnok skal både Heidi Klum og Tim Gunn, seriens andre programleder og dommer, også være involvert i utviklingen av spillet.

Ifølge Variety inkluderer avtalen en hel serie med spill, hvor det første kommer til Wii og skal bruke både Wii-kontrolleren og balansebrettet til konsollen.

Spillet skal slippes allerede våren 2010.

FØRST WII

Spillet skal følge formatet til TV-serien, hvor du kan designe dine egne klær med Wii-kontrolleren.

Etterpå tar du på deg rollen som modell, og bruker balansebrettet når du går ned catwalken, eller overtar rollen som fotograf og knipser de poserende modellene med klærne du selv har designet.

I TV-serien konkurrerer designspirer om å lage de beste moteklærne, hvor et dommerpanel velger sine favoritter og taperen må gå.

Deltagerne har vanligvis restriksjoner på hvilke materialer de kan bruke, samt tiden de kan bruke og temaet for designet.

TRØBLETE OVERGANG TIL NY KANAL

Project Runway hadde premiere på amerikanske tv-skjermer desember 2004, og endte opp med å bli en av NBC Universal-eide Bravo Networks' store suksesser.

Men når produsenten Weinstein Company våren 2008 annonserte en ny avtale for fem sesonger på den konkurrerende tv-kanalen Lifetime Televisen ble det bråk.

NBC Universal gikk til sak mot Weinstein Company og fikk medhold i retten.

Resultatet ble at Lifetime Television ikke fikk lov til å verken vise eller reklamere for nye episoder av Project Runway.

Men i april i år ble det inngått et forlik i saken, hvor Weinstein Company betalte et ukjent beløp for å få flytte TV-serien over til Lifetime Television. 


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3