«Heavy Rain»- og «Detroit»-studioet: - 12 år med kun PlayStation er over

Har solgt andel til kinesisk gigant.

30. januar 2019 13:04

(PressFire.no): Det er i anledning at den kinesiske giganten NetEase kjøper seg inn studioet at franske Quantic Dream nå skal satse bredere, og dermed runder også av 12 år som PlayStation-eksklusiv utvikler.

- Dette er definitivt et skifte for oss etter å ha kun utviklet for PlayStation i 12 år, men på samme tid har vi bygget motorer for pc, Dreamcast, Xbox, Ps2, Ps3, Ps4 og Ps4 Pro.  Og dermed er vi sikre en myk overgang mens vi holder kvaliteten så høy som vi sikter med spillene våre, heter det fra medgrunnlegger Guillaume de Fondaumière til Venturebeat.com.

- Vi har lært mye av å jobbe med PlayStatiton så lenge, og vi vil nå ta denne kunnskapen med oss til andre plattformer,

Han bekrefter likevel at de ikke skiller lag med sin gamle partner, og som han bedyrer er en plattform de både elsker og kjenner godt.

Planen skal være å få hjelp fra NetEase til å komme seg sterkere inn i for eksempel Kina, hvor fjorårets «Detroit: Become Human» skal ha blitt godt mottatt. Det til studioets store overraskelse.

Foreløpig har ikke Quantic Dream kunngjort sitt neste spill og David Cage forteller i intervjuet at de foreløpig konsentrerer seg om en spillmotor som virker på tvers av plattformene.

Han forteller også at de vil utforske områder som de ikke er like kjent med.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3