«Harry Potter Wizards Unite» har fått dato

Men uklart når det kommer i Norge.

19. juni 2019 11:40

(PressFire.no): Det begynner å bli en stund siden Niantic og Warner Bros kunngjorde at de skal prøve å gjenskape mye av suksessen de hadde med «Pokemon Go» for et spill i «Harry Potter»-universet.

Spillet har fått tittelen «Harry Potter: Wizards Unite» og blander fantasi inn i omgivelsene dine – ikke ulikt slik de gjorde med «Pokemon Go» og «Ingress».

Men en konkret lanseringsdato har imidlertid uteblitt mens spillet har foregått i en beta-versjon i visse deler av verden – inntil nå.

Twitter avslører de nå at spillet kommer 21. juni - for noen.

Det er litt forvirring rundt regionene ennå – fordi det står at det gjelder over hele verden, men også at det gjelder Storbritannia og USA i første omgang.

Skal vi prøve å tolke teksten til Niantic høres det ut som Storbritannia og USA er først ut 21. juni, men at det rulles ut til andre regioner løpende i ettertid.

Som mange kanskje husker var pågangen enorm da «Pokemon Go» ble lansert sommeren 2016, noe som også gjorde at spillet ikke fungerte i visse regioner.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3