Harmonix bremser «Rock Band 3»-rykter

Avkrefter at sønnen til George Harrison jobber med et nytt Rock Band-spill, stikk i strid med hva Dhani Harrison selv har uttalt.

8. desember 2009 14:41

Vi skrev for en måned siden at sønnen til den avdøde The Beatles-stjernen George Harrison avslørte «Rock Band 3»-planene.

I et intervju med Chicago Tribune fortalte Dhani Harrison at han ville løfte lista innen musikkspill gjennom sitt samarbeid med et nytt Rock Band-spill.

Jeg jobber med «Rock Band 3» og gjør kontrollerne mer ekte slik at folk faktisk kan lære hvordan man spiller musikk, sa Dhani Harrison den gang.

IKKE INVOLVERT

Men nå viser det seg at unge Harrison kanskje var litt vel bråkjekk i intervjuet.

John Drake fra Harmonix har nå avvist at Dhani er direkte involvert i «Rock Band 3».

Ifølge IGN var det under en musikkspillkonferanse i San Fransisco at Drake påpekte at Dhani Harrison «spekulerer vilt» og at selv om han var svært verdifull i utviklingen av «The Beatles: Rock Band», så er han ikke direkte involvert i «Rock Band 3».

Les også: Vi møtte Rock Band-utviklerne.
Les også: Vår anmeldelse av «The Beatles: Rock Band».
Les også: - Lennon ville vært opprømt over
«Rock Band»

.

IGN spurte utgiveren MTV Games om spillet, hvor de svarte at «vi har ikke annonsert noen nye Rock Band-prosjekter… ennå. Følg med!».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3