Kaninjakten starter i 2011

Square Enix samler universets sprøeste i det Xbox 360-eksklusive «Gun Loco».

16. august 2010 19:45

Like før GamesCom i Köln offisielt sparkes i gang tirsdag 17. august, annonserer Square Enix et splitter nytt skytespill kalt «Gun Loco». Og det blir eksklusivt til Xbox 360, med en planlagt lansering til neste år, ifølge pressemeldingen som tikket ut mandag kveld.

Rammene rundt historien er spesiell; i en forlatt verden, er den eneste regelen som gjelder anarki, heter det fra Square Enix.

Kampen om overlevelse, makt og frihet står sentralt, for blant de bisarre skikkelsene du møter i Gun Loco finner du «de galeste kriminelle i hele universet» som har blitt stuet bort på en planet som fungerer som et eneste stort fengsel. Ditt oppdrag er å kjempe deg gjennom miljøer med ulike karakteristikker, ruiner som bærer særtrekk fra den sivilisasjonen denne planeten en gang var, og på veien møter du selvsagt på disse fangene.

- UNIK DESIGNSTIL

- «Gun Loco» sine karakterer innehar en unik visuell stil der hver en av dem er skapt fra de originale designkonseptene skapt av den respekterte designeren og leketøysmakeren Kenny Wong, heter det i pressemeldingen.

Bakgrunnen til Wong inkluderer Brothersworkers-serien med actionfigurer, samt at han er delaktig i det Hong Kong-baserte Brothersfree.

- Kennys utrolige designstil og unike utforming av karakterer, utgjør en perfekt match med den bisarre verdenen du finner i Gun Loco.

Square Enix forklarer at hver av karakterene har blitt utformet som en actionfigur, for hånd, før de har blitt digitalt scannet inn i spillet. Alt for at du skal få følelsen av å møte noen virkelig særegne, surrealistiske sosiopater som fremstår med ekthet.

Spillet vil lanseres med både enspiller- og flerspillermuligheter (med opptil 12 spillere online), og utvikleren kaller dette for et «run and gun»-spill med plenty av action på lager. For å unngå å bli knust av fiendene, blir du oppfordret til også å jobbe aktivt med å finne dekningsmuligheter i spillandskapet – ikke bare se på våpenbeholdningen din. Hver karakter du møter på i spillet vil ha sin signatur når det gjelder bevegelsesmønster og evner.

«Gun Loco» skal lanseres eksklusivt til Xbox 360 en gang til neste år.

Den første traileren som ble sluppet i forbindelse med GamesCom (via IGN):


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3