Har startet på en totalrenovering av «Anthem»

- Ikke nok med en oppdatering eller tilleggspakke.

11. februar 2020 13:20

(PressFire.no): Utvikler BioWare har lagt ut en bloggpost hvor de bekrefter at de skal totaloverhale «Anthem».

Ryktene har lenge gått om at en større oppdatering har vært under arbeid, av et såpass stort omfang at det internt har blitt omtalt som «Anthem 2.0».

I bloggposten sier BioWare-sjef Casey Hudson at de har hørt på tilbakemeldingene om at spillerne ønsker et bedre progresjonssystem og et mer fyldig «end game».

- Vi innser at det fortsatt er mer fundamentalt arbeid som gjenstår for å få fram det fulle potensialet i opplevelsen, og det vil kreve en større gjenskapelse enn en oppdatering eller tilleggspakke, skriver Hudson.

Han skriver videre at de gjennom de neste månedene vil fokusere på en langtids redesign av hele spillet, der spesielt fokus skal ilegges den såkalte gameplay loop-en, altså kjerneopplevelsen i spillet, med motiverende utfordringer og progresjon som har meningsfylte belønninger.

Da «Anthem» kom ut for nesten et år siden var det til lunket mottakelse, og spillet ble beskyldt for å ikke levere det utviklerne hadde lovet.

- Å skape nye verdener står sentralt i vårt studio, men det er ikke enkelt. Noen ganger får vi det til, andre ganger bommer vi.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3