Har snoket seg fram til nye ting i «PUBG»-koden

Vannskuter, ny bil og oppdatert ørkenkart.

15. november 2017 14:30
(trykk for større)

(PressFire.no): I går kom det en større oppdatering til «PlayerUnknown’s Battlegrounds» sine testservere, hvor det blant annet ble lagt til muligheten for å klatre over ting – en svært velkommen endring til en heller stiv opplevelse i spillet.

Men idet spillet nærmer seg den faktiske lanseringen en gang før nyttårsaften, er det også en hel del andre ting som ble med i oppdateringen.

Nå har folk snoket gjennom koden som enda ikke er «aktivert» i spillet, og funnet mer snacks.

For eksempel har det dukket opp et enda mer ferdig kart for den kommende ørkenbanen, som viser både en ny militærbase og en haug med byer.

Banen har også fått et hav mot sør, noe som kan åpne opp for båter og sjøslag også på dette kartet.

Tre nye modeller er også funnet, der en av de er den allerede avslørte «hippievogna». De to andre er litt mer spennende, der en er en typisk 4x4 offroader.

Den andre er derimot en vannskuter-aktig greie. Teksturene er neppe endelige (vi har aldri sett en vannskuter lagd av tre før), men det virker som vi kan farte rundt mye kjappere på havet etter hvert.

Trykk for større:Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3