Har skrevet ferdig manus til «Uncharted»-filmen

- Et beist.

9. januar 2017 12:12

(PressFire.no): Det har ikke vært en enkelt jobb å få filmatisert den populære spillserien «Uncharted», og listen over folk som har vært innom og stukket igjen begynner å bli lang.

En rekke regissører har vært knyttet til prosjektet, og både Mark Wahlberg og Robert De Niro har vært aktuelle.

Nå tennes nytt håp for prosjektet idet Joe Carnahan kunngjør at han er ferdig med det første utkastet til sin versjon av manuset.

Han har lagt ut et bilde på Instagram og skriver at han er ferdig og at «det er nå den virkelige jobben starter».

- Hvis det finnes et like dritkult action-manus i Hollywood akkurat nå, så vil jeg lese det. Fordi dette er et beist, skryter han av sitt eget manus.

Carnahan er kanskje mest kjent for å ha skrevet «The Grey» og «The A-team», men skal også regissere den nye «Bad Boys»-filmen.

Det er imidlertid ikke Carnehan som skal ha regien for «Uncharted»-filmen, for om alt går som planlagt nå er det Shawn Levy som skal sitte i regissørstolen.

Levy er kjent for «Natt på museet»-filmene, men var i fjor også aktuell da han regisserte to episoder av fenomenet «Stranger Things».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3