Har skapt en replika av hele jordkloden i «Minecraft»

Ber om hjelp til å fylle ut med ekte byggverk.

7. april 2020 15:57

(PressFire.no): Sånn egentlig har vi kommet over den «woah, se så stort prosjekt noen har lagd i «Minecraft» da!»-kneika når det kommer til det populære byggespillet, føler jeg.

Spillet har vært ute i over ti år allerede, og enorme produksjoner som en én-til-én replika av USS Enterprise og Middle Earth har lenge imponert – men også gått litt ut på dato, nyhetsmessig.

Men her kommer The Granddaddy av alle «Minecraft»-prosjekter: YouTuber og «Minecraft»-entusiast PippenFTS har nemlig klemt inn hele verden i spillet.

Ved hjelp av modifikasjoner som lar han unngå høydebegrensinger i spillet, samt kart-data fra Google Maps og en miks av høyde- og vegetasjons-data fra andre kilder, har han produsert en fullskalaversjon av selveste Tellus.

En vanlig «Minecraft»-savefil inneholder nok plass til åtte jordkloder, så plass var ikke et problem – og nå ber Pippen om hjelp til å fylle ut kloden med ekte byggverk. I sosiale medier blir nå byer og tettsteder utdelt til ivrige byggere – som allerede har fått opp kjente bygg som Burj Khalifa.

I en video lagt ut på YouTube viser Pippen fram prosjektet, inkludert Mount Everest og Grand Canyon. Noe smårusk er fortsatt synlig (pyramidene er bare noen leire-hauger) takket være overføringen fra Google Maps, men det er imponerende saker:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3