Har satt opp eget studio for «Gothic Remake»

Kommer til pc og neste generasjons konsoller.

12. mars 2021 13:35

(PressFire.no): «Gothic»-serien fikk aldri samme oppmerksomhet som spill i «The Elder Scrolls»-serien, men har likevel en slags kultstatus i rollespillkretser.

I dag er serien nærmest glemt, men THQ Nordic er i ferd med å kaste litt glans over originalen fra 2011.

Det har vært kjent at de har jobbet en stund med en remake av det første spillet i serien - de lanserte til og med en spillbar prototype i januar 2020, med tilhørende brukerundersøkelse.

avslører de at de har opprettet et eget studio som skal stå for utviklingen. Det nye studioet hører hjemme i Barcelona og får tittelen Alkimia Interactive.

Studioet skal fokusere på rollespill, hvor det første spillet blir en remake av «Gothic» til pc og neste generasjons konsoller.

Utviklingen skal ha pågått en stund allerede og ifølge pressemeldingen til THQ Nordic vil spillet bli avslørt i løpet av de neste månedene.


Deprecated: preg_match(): Passing null to parameter #2 ($subject) of type string is deprecated in /var/www/production/pf23/artikkel.php on line 401
Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3