Har pusset opp Sanhok i «PUBG»

Lanseres på test-serverne i morgen.

14. juli 2020 13:03

(PressFire.no): Sammen med den nye sesongen i «PUBG» kommer det også en total overhaling av kartet Sanhok, som på test servere allerede lanseres i morgen. Den offentlige lanseringen skjer 22. juli.

Utviklerne har gått hardt til verks når de nå har redesignet Sanhok – ikke bare det visuelle, men gjort om på store deler av kartet.

I et innlegg viser deg hvordan nøkkelsteder har blitt gjort fullstendig om – noe for å gjøre dem mer attraktive og andre for å gjøre dem mer balanserte.

Mongnai har for eksempel blitt gjort helt om fra en plantasje til en flystripe for motor gliders, som også blir introdusert.

Også Docks har blitt gjort om – ut med maritim industri og inn med Party Zone.

Samtidig introduseres såkalte loot trucks, som er pansrede kjøretøy fullt av loot. Det dukker opp fire av dem per kamp, og når en blir ødelagt vil en ny dukke opp i garasjen. Totalt åtte kan dukke opp i løpet av en kamp.

Er rekke andre endringer kommer også med oppdateringen, hvor for eksempel C4 fjernes fra Sanhok til fordel for Panzerfaust.

Sammen med oppdateringen gjøres det også en rekke endringer til ranked mode i tillegg til at den utsatte bensinkanne-mekanikken endelig lanseres.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3