Har lagt fram «Battlegrounds»-planene fram mot lansering

Klatring kommer på testserverne til månedsskiftet. Se nye bilder av ørkenkartet.

16. oktober 2017 15:15

(PressFire.no): Det er nesten ikke til å tro at «Battleground», som nå har solgt over 16 millioner eksemplarer på knappe halvåret, enda ikke offisielt er ferdig utgitt.

Spillet har vært i Early Access på pc siden slutten av mars, men utviklerne i Bluehole har hele tiden sagt at de skal ferdigstille den første «ferdige» versjonen innen utgangen av året.

Nå har utviklerne lagt fram en liten «roadmap» som viser veien de skal gå fram til lansering, eller «PC 1.0»-versjonen, som de kaller den. Samtidig skal også Xbox One-versjonen komme samtidig.

- Vi har bare elleve uker igjen til slutten av 2017, skriver de.

- Og vi vet at dere har mange spørsmål om utviklingen vi har fremover.

Utviklerne sier at de ikke kommer til å kjøre noen patcher på live-serverne frem til lansering, men at en rekke funksjoner skal ut på test-serverne innen den tid.

For eksempel vil muligheten til å klatre over ting bli lansert på test-serverne mot slutten av oktober, seinest starten av november. Dette er en omfattende greie som må testes i hvert fall i en måned, varsler de.

Faktisk skal testingen av dette gå over to av de tre fasene før lanseringen.

I den siste fasen, som ikke har noen tidsramme enda, skal nytt innhold – inkludert det nye ørkenkartet – lanseres på testserveren. Når alle de tre fasene med testing er over, er planen at det hele lanseres samtidig på de faktiske serverne – og dermed er spillet offisielt «lansert».

Samtidig har PCGamer fått prøve ut det nye kartet, som er inspirert av meksikanske omgivelser, og dermer har vi også noen nye fine bilder derifra (klikk for større):

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3