Har lagd «RollerCoaster Tycoon 2»-bane som bruker 45 år på én runde

30. juli 2019 18:10
Det er denne lille som bruker mest tid.

(PressFire.no): Vi skreiv for et halvårs tid siden at nederlandske Marcel Vol hadde lagd den treigeste berg-og-dal-banen noensinne i «RollerCoaster Tycoon 2», men nå har han knertet rekorden så til de grader.

Den forrige sneglebanen brukte hele tolv år på å fullføre én runde.

Men det var for kjapt. Det viser seg at en bug i «Open RollerCoaster Tycoon 2», som ikke fantes i originalen, gjorde at man ikke kunne trille en berg-og-dal-bane baklengs over tid. Denne buggen har nå blitt fikset.

Det betyr at Vos kunne bygge en helt sjukt lang bane, få vogna til å komme seg nesten gjennom den, for så å ha en oppoverbakke den ikke kom seg opp helt på slutten. Dermed snegler den seg baklengs i én åttendedels kilometer i timen, helt tilbake til start – før den begynner på runde to. Én runde tar 1835 år i spillet.

Men det er ikke denne banen som bruker lengst tid.

For i det vogna kjører totalt åtte runder vil den egentlige treige banen som er bygd ved siden av avansere ett hakk fremover. De to banene har nemlig blitt synkronisert, så den mindre banen vil kun flytte seg når den større banen er «ferdig».

Det er 31 vogner her som står i kø, og én vogn vil dermed kreve at den store banen gjøres ferdig 30 ganger (og åtte runder hver gang).

Til sammen tar det 16 497 ekte dager ta én runde i den lille banen. Det er 45 år og 72 dager.

Starter du nå, er den ferdig i 2064. God tur!

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3