Har klemt en hel NES Mini inn i en Game Boy

Her er årets hardware-kunst.

10. januar 2017 11:37
Mye fancy innmat.

(PressFire.no): Nintendo Mini Classic kom (og forsvant) i butikkhyllene før jul, og har vært bortimot umulige å få tak i så langt her til lands.

Konsollen har 30 innebygde spill (men flinke hackere har åpnet opp for å legge inn flere), og har moderne utganger som gjør at du kan spille de klassiske spillene på dagens flatskjermer.

Men det er ikke nok for KEI STUDIO-kanalen på YouTube. Den japanske hardwarefikleren har like greit jekket opp en Famicom Mini – den japanske varianten – redesignet alt av kretskort og innmat, og klemt hele greia inn i en Game Boy!

Resultatet ser du under her, i en utrolig gjennomført how it’s made-video. Ikke bare har han greid å få alt inn i Game Boy-en sammen med en LCD-skjerm og en USB-ladbar batteripakke, men han har også lagd en Game Boy til – denne for å spille tospiller.

De to maskinene kobles sammen med en HDMI-kabel og ser dermed litt ut som den gode gamle Game Boy-en med Link-kabelen sin.

Denne andre maskinen mottar det samme videosignalet som den første, og sender knappetrykk tilbake via HDMI-kabelen. Akkurat hvordan denne magien fungerer tør vi ikke tenke på, men du kan jo se videoen selv:


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3