Har funnet pek til «Bully» i den nyeste «GTA»-tilleggspakken

Men det betyr neppe at en oppfølger er på vei.

29. juli 2019 13:18
(klikk for større)

(PressFire.no): Det har vært en rekke pek mot en oppfølger til 2006-kultklassikeren «Bully» fra Rockstar den siste tiden.

For eksempel har det dukket opp en rekke bilder fra det som skal være konseptskisser til spillet, og flere mente at en stemmeskuespillerutlysning også var for spillet.

For ikke å snakke om at et sett legendariske pistoler i «Red Dead Redemption 2» har påskriften Canis Canem Edit.

Sist ute er en referanse til «Bully» som har fått folk i sosiale medier til å tro at mer er i gjerde enn bare rykter.

For i «GTA Online» sin nye kasino-DLC (som forøvrig er sperret i en rekke land), kan man pynte på sin egen penthouse-leilighet med en rekke malerier.

Et av disse er et maleri som illustrerer en neve, en rotte, en slange og en hodeskalle – de fire tegnene til Bullworth Academys våpenskjold fra «Bully».

Maleriet heter også Canis Canem Edit, som er det europeiske navnet på «Bully». Til slutt så har folk snoket i maleriets bildefiler, som det viser seg heter «prop_bully».

Og selvfølgelig tolkes dette som et pek til at «Bully 2» er på vei av en rekke folk på det store Internett. En skulle tro at Rockstar snart så at folk er sulteforet på et nytt spill i serien.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3