Har fått «Red Dead Redemption» til å kjøre på pc

PS3-emulator viser mulighetene i ny video.

3. juli 2017 08:13

(PressFire.no): Visste du at det finnes en PS3-emulator for pc? I lang tid var det mange som mente det var særdeles lite sannsynlig at Sony-maskinen noen gang ville bli emulert, inkludert undertegnede.

Grunnen til det er den utrolig avanserte (og kompliserte) prosessoren i maskinen, Cell – som på mange måter løper runder rundt prosessorene i dagens konsoller. Mengden arbeid for å skrive en emulator virket umulig å komme seg rundt.

Men slik ble det ikke, og en rekke spill kan spilles i varierende grad av ferdigstillelse med emulatoren RPCS3.

Nå har emulatoren nådd en ny milepæl i at «Red Dead Redemption» er «spillbart» på den. I en video lagt ut ser vi at emulatoren greier å fyre opp spillet og la deg gå rundt i spillverdenen

De visuelle glitchene er det mange av, for eksempel har alle figurer blitt skrudd av, og både oppløsning og teksturer minner mer om et PS1-spill enn et spill som kom ut i 2010.

Om emulatoren noen gang utvikles til å kjøre det knirkefritt er fortsatt usikkert (og maskinkraften nødvendig vil muligens være utenfor rekkevidde i lang tid), men som konsept beviser det at selv de mest avanserte spill før eller siden vil kunne spilles.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3