Har fjernet alle politibiler i «Fortnite»

- Ikke et politisk budskap.

22. juni 2020 13:50

(PressFire.no): En ny sesong av «Fortnite» er i gang igjen – og snart vil det være mulig å kjøre rundt i biler i spillet også.

Tidligere har spillet hatt en rekke biler strødd rundt som ikke kan brukes, men som den siste traileren (som du kan se under her) viser, så kan du snart dundre rundt i alskens biler. Fra før kan du kjøre f.eks. båter.

Men ikke i politibiler. Disse har også stått parkert rundt omkring på kartet, men den nye oppdateringen har byttet ut alle disse med sivile, grå biler.

Ifølge Wall Street Journal, som sier de har en kilde hos utviklerne, er dette i respons til de pågående demonstrasjonene verden over rundt voldshandlinger begått av politiet – og ikke minst drapet på George Floyd, som ble kvalt under en arrestasjon.

Det kan jo være forståelig nok at Epic Games ikke ønsker å få en haug videoer på YouTube hvor folk bruker politibiler til å kjøre over andre i disse tider, men selskapet mener det ikke ligger noe politisk bak det hele.

- Jeg vil ikke si at dette er en politisk uttalelse, sier en person innad i Epic Games til Wall Street Journal.

- Jeg tenker det bare er oss som er følsomme om et emne som mange av våre brukere er en del av.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3