Har du ventet på «Batman: Arkham Knight» til Mac eller Linux?

Da har vi svært dårlige nyheter.

4. februar 2016 11:24

(PressFire.no): De fleste var enige om at fjorårets «Batman: Arkham Knight» var et strålende spill – det vil si – kanskje ikke alle dem som hadde planlagt å spille det på pc.

Det viste seg nemlig at pc-versjonen av spillet var så full av feil at Warner Bros. Interactive til slutt trakk hele spillet fra markedet for å bruke nesten et halvår på å fikse det.

Relansert med problemer

I oktober ble det «relansert», men det viste seg at også den nye versjonen hadde alvorlige problemer for enkelte.

Bare dager etter kunngjorde Warner Bros. Interactive at man kunne få pengene tilbake.

Samtidig kunngjorde også utviklerne som var ansvarlige for pc-versjonen, Feral Interactive, at versjonene til Mac og Linux kom til å bli utsatt til våren 2016.

Dropper Mac og Linux

Nå røper utviklerne at spillet ikke kommer til Mac eller Linux likevel.

– Vi er veldig lei oss for å bekrefte at «Batman: Arkham Knight» ikke lenger kommer til Mac og Linux, heter det fra utviklerne på forumet til Steam.

– Hvis du har forhåndsbestilt «Batman: Arkham Knight» til Mac eller Linux, vær så snill og søk om å få pengene tilbake via Steam.

Reaksjonene fra spillerne kom ganske umiddelbart – «verste selskap noensinne» heter det fra brukeren som går under navnet Matius – «dette er latterlig» heter det fra Achaniol – «ekstremt skuffet» skriver Zeroedout.

Andre skriver at de håper at det kan komme senere eller at de kan revurdere valget om å kansellere spillet til Mac og Linux.

Ingen konkret grunn til kanselleringen blir oppgitt, men i november ble det sagt at de kommer til å jobbe videre med å fikse Windows-versjonen.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3