Har du «Tetris» på mobilen?

Om det er laget av EA bør du lese dette.

24. januar 2020 11:30

(PressFire.no): Hvis du er en av de millionene som har kjøpt et «Tetris»-spill fra Electronic Arts, er det snart slutt på moroa.

I en melding til de som har kjøpt spillet kommer nå meldingen om at spillet fjernes fra butikkene til Apple og Google og fra mobiltelefonene til de som har kjøpt spillet.

21. april 2020 markerer den siste dagen man får spille og bruke eventuelt innhold i spillet før det fjernes fra mobilene.

Flere av spillene fra EA er allerede fjernet fra de digitale spillbutikkene - «Tetris» fra 2011 og «Tetris Blitz», og «Tetris Premium» er allerede borte.

Fjerningen av spillene er sannsynligvis knyttet til rettighetene og avtalen Electronic Arts hadde med The Tetris Company, som sannsynligvis går ut i disse dager.

I fjor kunne N3TWORK fortelle at de hadde signert en eksklusiv avtale med The Tetris Company for å lage «Tetris»-spill, og har faktisk nylig lansert sin egen variant i «Tetris» og «Tetris Royale».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3