Har du stemt på dine favoritter?

Årets spill og spillmedie skal kåres - nå er det bare kort tid igjen.

11. februar 2012 18:54

(PressFire.no): Hva var yndlingsspillene dine i året som gikk?

Nå er det bare kort tid igjen til avstemningen er over og Gullstikka 2011 går av stabelen. Du kan stemme på de nominerte spillene i boksen under her.

Om du ikke allerede har gjort det, kan du også stemme på den spillsiden du synes har vært best i 2011. Den boksen finner du helt nederst, og da er det selvfølgelig PressFire.no som skal dyttes inn - eller hva?

Fremgang

Juryen i år består av Jon Cato Lorentzen (Spill.no), Jarle Hrafn Grindhaug (PressFire.no), Mikael Harstad Groven (Gamer.no) og Thomas Marynowski (IT Avisen). Arrangør av spillprisdrysset er nok en gang Norsk spill- og multimedialeverandørforening (NSM).

Disse fire ringrevene i juryen har spilt en hel masse, kranglet litt og diskutert seg frem til de nominerte i hver klasse – krydret med noen bestselgere fra fjoråret.

De fire mest populære ender opp med å bli servert på selve utdelingen, og det spillet som fikk aller flest publikumsstemmer vinner. Så enkelt er det. Norske spilljournalister skal i tillegg kåre «kritikerfavoritten» fra 2011.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3